Företaget

mOve Entertainment startades 2005 i Luleå. Tanken med företaget var, och är, att i första hand tillhandahålla DJ-tjänster i alla dess former till krögare och privatpersoner. Med tiden har verksamheten vidgats till att omfatta arrangemang av olika slag, exempelvis temafester, bröllop, firmafester och födelsekalas.

mOve Entertainment (som från sommaren 2012 drivs som ett AB) drivs av mig Ove Lindbäck med erfarenhet av nattklubbsbranschen sedan 1997. Som aktiv DJ har jag jobbat på flera av de största nattklubbarna i Norrbotten och till viss del i Västerbotten, vilket har slipat fram både fingertoppskänsla och en bred kompetens.

I och med att kontaktnätet inom restaurangbranschen växte erbjöds jag flera spelningar än vad som var möjligt att mäkta med. Därav väcktes idén om att starta ett företag som förmedlade Dj´s. De DJ's jag numera samarbetar med är kunniga, serviceinriktade och framförallt lyhörda för sina kunders önskemål.


Samarbetspartners

Miljöljud Norden

Miljöljud Norden skapar, förstärker, förändrar och bevarar ljudet i offentliga och digitala miljöer.

www.miljoljud.se

Senaste nytt

Are U the Next DJ?

May. 31, 2016 | 10:32:50


Vi på Next DJ vill erbjuder den mest kompletta DJ-utbildningen i Sveriges. Vi som utbildar har båda 16 års erfarenhet av yrket och har pedagogisk utbildning. Vi står redo för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet, dessutom coachar- och handleder vi våra elever under minst 1 år efter utbildningen. Next DJ kommer också erbjuda spelningar till deltagarna. Utbildningen kräver inga förkunskaper men det är viktigt att veta att efter utbildningen har resan bara börjat, det krävs att man fortsätter träna för att få regelbundna spelningar.

http://www.nextdj.se